Ochrana osobních údajů

Ochranu vašich osobních údajů beru opravdu vážně a všechny osobní údaje (emailové adresy i jiné) jsou zpracovány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Dělám maximum pro to, abych vámi svěřené údaje zabezpečil proti manipulaci, ztrátě, zničení či zásahu nepovolaných osob.

Na požádání jsem schopen odeslat informace o tom, jaké údaje o vás na našem webu zaznamenávám. V případě navštívení těchto stránek, zaznamenávám standardním způsobem IP adresu, přidělenou vaším poskytovatelem, www stránku, z které nás navštívíte, jednotlivé navštívené stránky našeho webu a datum a délku vaší návštěvy. Další osobní údaje typu jména, emailu, kontaktů a dalších zaznamenávám jen v případě, že mi je poskytnete dobrovolně v rámci registrace na mém webu, nákupu produktů, soutěží či vyplnění formulářů či anket.

Sesbírané obchodní údaje jsou využívány pro účely technické správy webu, webové analytiky, v rámci anket či pro marketingové účely vždy pouze v přiměřeném rozsahu.

Vaše osobní údaje využívám k tomu, abych vás informoval o nabídkách či službách, které poskytuji, případně k další komunikaci v rámci mé obchodní strategie. Účast na informacích tohoto typu je zcela dobrovolná a nemáte-li zájem o informace tohoto typu, můžete mě kontaktovat a kdykoliv se tak odhlásit. V případě emailové komunikace tak můžete učinit vždy pomocí tlačítka „Odhlásit“, které naleznete na konci každého emailu.

Pro usnadnění vaší orientace a pohybu na stránkách využívám ukládání souborů cookies ve vašem prohlížeči.

Není-li vám cokoliv jasné, či máte-li jakékoliv dotazy, neváhejte kontaktovat provozovatele webu na adrese petr@kazdydenscitatem.cz.

 

Petr Havránek

FALMARI s.r.o.
Rajmonova 1193/3
18200 Praha 8
IČ:     28451074
DIČ: CZ28451074