Dojemné citáty John Green anglicky o přátelství

Dojemné citáty John Green anglicky o přátelství

Vítejte ve světě dojemných citátů Johna Greena o přátelství! Jakým způsobem tento populární spisovatel a myslitel popisuje významné vztahy ve svých knihách a životě? Připravte se na inspiraci a moudra, která vám pomohou porozumět složitosti přátelství a lidských vztahů. Připojte se ke mně na této nezapomenutelné cestě slovy Johna Greena.
1. Osobní reflexe přátelství prostřednictvím Johna Greena

1. Osobní reflexe přátelství prostřednictvím Johna Greena

Dateline:

Citáty John Green anglicky o přátelství:

„Friendship … is born at the moment when one man says to another ‚What! You too? I thought that no one but myself . . .'“ – John Green, The Dark Side of the Moon

„True friends are always together in spirit.“ – John Green, The Fault in Our Stars

„You don’t remember what happened. What you remember becomes what happened.“ – John Green, An Abundance of Katherines

„I’m in love with you, and I’m not in the business of denying myself the simple pleasure of saying true things.“ – John Green, The Fault in Our Stars

Vaše osobní reflexe:

  • Co vám tyto citáty o přátelství připomínají?
  • Jak se vám podařilo reflektovat na význam přátelství ve vašem životě?

    3. Přátelství jako klíčový motiv v knihách Johna Greena

    3. Přátelství jako klíčový motiv v knihách Johna Greena

    V knihách Johna Greena se často objevuje motiv přátelství, který hraje klíčovou roli v životech postav i v ději samotné knihy. Autor dokáže skvěle zachytit složité vztahy mezi přáteli a jejich vzájemné pouto.

V následujících řádcích najdete anglické citáty od Johna Greena, které se dotýkají tématu přátelství a mohou vám přinést inspiraci k zamyšlení:

  • „What a treacherous thing to believe that a person is more than a person.“
  • „You’re beautiful, but you’re empty. No one could die looking at you.“
  • „I’m in love with you, and I’m not in the business of denying myself the simple pleasure of saying true things. I’m in love with you, and I know that love is just a shout into the void, and that oblivion is inevitable, and that we’re all doomed and that there will come a day when all our labor has been returned to dust, and I know the sun will swallow the only earth we’ll ever have, and I am in love with you.“

Knihy Johna Greena s motivem přátelství Popis
Paper Towns Teenager Quentin Jacobsen has always loved his enigmatic neighbor Margo Roth Spiegelman. So when she disappears, he embarks on a journey to find her.
The Fault in Our Stars Hazel and Gus are two extraordinary teenagers who share an acerbic wit, a disdain for the conventional, and a love that sweeps them on a journey.

Závěrečné poznámky

Věřím, že tyto dojemné citáty od Johna Greena ti přinesly nový pohled na přátelství a možná i inspiraci k vyjádření svých vlastních pocitů. Pamatuj, že přátelství je drahocenný dar, který si zasloužíme pečovat a chránit. Ať jsou tato slova inspirací pro tvůj každodenní život ať se těšíš na další citáty od tohoto moudrého autora. Tak nezapomeň – skvělá přátelství jsou stvořena k trvání! Děkuji za přečtení a těším se na další setkání s tebou. Ahoj!

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *