Vtipné svatební citáty Werich pro veselou svatbu

Vtipné svatební citáty Werich pro veselou svatbu

Vítejte ve světě nekonvenčního humoru a vtipných svatebních citátů Jana Wericha, které určitě rozveselí a dodají vaší svatbě ten pravý šmrnc! Ať už si říkáte „ano“ na pískovišti, ve vinici nebo na horách, tyto originální citáty jsou skvělým doplňkem pro každou veselou svatbu. Připravte se na smích, lásku a úžasný den plný nezapomenutelných momentů!
Vtipné citáty pro svatební projevy

Vtipné citáty pro svatební projevy

Jak říkával Jan Werich: „Láska je jako kuře. Zůstaneš-li u něho doma, nežije.“ Tento vtipný citát může být skvělým způsobem, jak rozveselit svatební projevy a přinést trochu humoru do veselé svatby. Werichovy vtipné a moudré citáty jsou skvělým zdrojem inspirace pro ty, kteří chtějí přidat do svatební řeči něco originálního.

Dalším skvělým citátem od Jana Wericha je: „Nějakým způsobem to bude mít smysl až ve chvíli, kdy ho nenajdete.“ Tento vtipný a dobový citát může být skvělým způsobem, jak vyjádřit složitost a nepředvídatelnost lásky a manželství. S Werichovými citáty se určitě bude smát celá svatební společnost.

Pro zpestření svatebních proslovů můžete také použít vtipné srovnání z Werichova repertoáru, jako je například: „Jsem jako všechny ostatní. I jiní jsou jako já.“ Takový citát může dodat svatebnímu projevu špetku nečekaného humoru a lehkosti, což jistě potěší novomanžele i hosty.

Doporučené citáty od Wericha pro veselou svatbu

Doporučené citáty od Wericha pro veselou svatbu

Vybrali jsme pro vás skvělé a vtipné citáty od legendárního Jana Wericha, které mohou zpestřit vaši veselou svatbu a pobaví vaše hosty:

  • „Šťastnější nežli jsou ti, kdož mají rozum, jsou jenom ti, kdož nemají srovnání.“
  • „Manželství je společenství dvou dobráckých duší, které se z lásky spojí, aby společně snědly polívku a alespoň jedno z nich políbil karmouš.“

Nezapomeňte tyto perly humoru zařadit do programu svatby a překvapte své hosty originálními a zábavnými citáty od Jana Wericha!

Jak vybrat ten správný vtipný citát pro svatební den?

Jak vybrat ten správný vtipný citát pro svatební den?

Při plánování svatebního dne je důležité vybrat ten správný vtipný citát, který dodá atmosféře ještě větší veselí. Vtipné svatební citáty od Wericha jsou skvělou volbou pro páry, které se chtějí smát a užívat si každý okamžik svého velkého dne. Ale jak vybrat ten nejlepší citát?

Nejdříve si uvědomte styl vaší svatby a osobnost vás i vašeho partnera. Poté vyberte citát, který vám nejen způsobí úsměv na tváři, ale také bude v souladu s celkovou atmosférou vaší svatby. Zvažte také, zda chcete vtipný citát použít na pozvánkách, ve svatebním proslovu nebo třeba na svatebním dortu.

Aby byla vaše svatba ještě veselejší, můžete zvážit i vtipné detaily jako jsou svatební hrací karty s citáty od Wericha nebo vtipný svatební zápisník pro hosty, kde si budou moci zapsat své nejvtipnější příhody ze svatby.

Veselé svatební citáty od Wericha pro zábavnou atmosféru

Veselé svatební citáty od Wericha pro zábavnou atmosféru

Připravte se na šťastnou svatbu plnou smíchu a radosti s těmito vtipnými citáty od Jana Wericha. Tyto slova plné humoru a šarmu rozhodně přidají zábavnou atmosféru k vaší velké události. Nechte se inspirovat a vyberte si ty nejlepší citáty pro svou veselou svatbu!

Nezapomeňte na toto veselé líčení z Werichovy tvorby, které rozhodně potěší vaše hosty a dodá vaší svatbě ten správný šmrnc. Tato vtipná slova jsou skvělým způsobem, jak zpestřit slavnostní chvíle a učinit je nezapomenutelnými. Ať je vaše svatba plná lásky, smíchu a štěstí!

• “Manželství je jako bankovní účet. Co do něj nedáš, toho z něj nemůžeš dostat.”

• “Muž tvrdohlavý a žena ještě tvrdohlavější. Jsou-li oba občas chytrí, hrozí nebezpečí moudrosti.”

• “Manželka je jako stíhačka. Zabaví se hráběmi, pak uloví většího cvrčka než my.”

Klasické a moderní vtipné citáty Werich pro svatební přípitek

Klasické a moderní vtipné citáty Werich pro svatební přípitek

Werichovy vtipné citáty jsou skvělou volbou pro svatební přípitek, který zaručeně rozesměje všechny hosty na vaší veselé svatbě. Zde jsou některé klasické i moderní citáty Jana Wericha, které můžete použít:

  • „Manželství není jen o dvou lidech. Jsou tam také následky.“
  • „Pokud si nejste jisti, zda jste našli toho pravého partnera, zkuste s ním zavřít do malé místnosti. Pokud se ještě po hodině milujete, je to ten správný.“
  • „Šťastný manžel je ten, který dokáže ráno vstát, přestože ví, co ho čeká.“

Nebojte se přidat k svému svatebnímu přípitku trochu humoru a vyberte si ten správný citát, který bude dokonalým doplňkem vaší veselé svatební oslavy.

Tajemství úspěchu při používání vtipných citátů na svatbě

Tajemství úspěchu při používání vtipných citátů na svatbě

Pokud chcete dodat vaší svatbě špetku humoru a lehkosti, vtipné citáty jsou skvělým způsobem, jak toho dosáhnout. Jedním z nejoblíbenějších českých herců a dramatiků, kdo měl smysl pro vtip a absurditu, byl Jan Werich. Jeho citáty přinášejí zábavu a nadsázku, které určitě usmějí veškeré hosty na svatbě.

Werichovy vtipné citáty jsou také skvělým způsobem, jak spojit tradici s moderním humorem. Nechte se inspirovat jeho životním moudrostí a vtipnými promluvami, které mohou být skvělým doplňkem pro vaši svatební hostinu. Dopřejte svým hostům nezapomenutelný zážitek plný smíchu a radosti.

Nezapomeňte, že použití vtipných citátů na svatbě vyžaduje správné množství a kontext. Buďte tedy obezřetní a vyberte citáty, které budou ladit s vaším osobním stylem a atmosférou svatby. S Werichovými vtipnými citáty na svatbě se určitě pobavíte a zajistíte nezapomenutelný zážitek nejen pro sebe, ale i pro vaše hosty.

Závěrečné poznámky

Nadějeme se, že vám naše vtipné svatební citáty od Wericha přinesly úsměv na tváři a možná i inspiraci pro vaši vlastní veselou svatbu. Věříme, že humor a radost jsou důležitou součástí každého manželství, a proto si je užijte plnými doušky. Pamatujte, že nezáleží na tom, jaká překážka vám přijde do cesty, s láskou a humorem ji společně překonáte. Takže ať je vaše svatba plná smíchu, lásky a štěstí! Gratulujeme k tomuto krásnému životnímu milníku! Děkujeme, že jste si přečetli náš článek a ať štěstí a radost provází vaše manželství navždy.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *